Pirkanmaan Chowit seikkailivat Pyynikillä

Keväiset tai jopa kesäiset terveiset Pirkanmaan choweilta!!

Huomasimpa ennen viime viikonlopun munkkitreffejä, että emme ole muistaneet päivitellä blogiamme sitten syksyn. Toivottavasti blogin seuraajat ovat sen sijaan päässeet seuraamaan faceboogin ryhmää. 

Pirkanmaan Chowit järjestivät perinteiset munkkitreffit Pyynikillä, Tampereella. Oli mahtavaa, kun tapaamiseen oli tullut runsas joukko choweja omistajineen. Ensin kokoonnuttiin näkötornin kupeessa ja siitä lähdettiin ulkoilemaan kauniissa aurinkoisessa säässä kauniisiin Pyynikin harjun ulkoilumaastoihin. Kävelimme näköalatasenteella ja takaisin näkötornille. Liikkeellä oli paljon ulkoilijoita, kaunis sää kun oli. Iloksemme huomasimme, että chowimme herättivät huomiota kanssaliikkujissa.

Olisiko Papu Pirkanmaan virallinen kallioleijona?

Ryhmäkuva näköalatasanteelta
Lenkin jälkeen palasimme näkötornille nauttimaan näkötornin kuuluisista munkeista sekä nauttimaan chowi aiheisista maalauksista.

Muutamat innokkaat kävivät myös katselemassa maisemia Pyynikin näkötornista.
Tästä on hyvä jatkaa kesään ja toivottavasti kaunis aurinkoinen ja lämmin sää jatkuu toukokuun helteidenkin jälkeen. Kiitos vielä kaikille Pyynikillä mukana olleille!

Tuli tätä juttua kirjoittaessani mieleen, jos Sinulla on juttu ideaa tms., ota yhteyttä minuun (raatikainen_sanna@hotmail.com) tai Kristaan.

Aurinkoisin terveisin Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti