PCC.n toimikunta esittäytyy: sihteeri
Tänä vuonna PCC:n sihteerin roolissa on toimikunnan juniori 23-vuotias Krista Kandell. Tällä hetkellä Krista ulkoiluttaa kahta chowtaan Tampereen keskustassa avomiehensä kanssa.
Kristan rakkaus chow choweja kohtaan alkoi jo nuorena, kun perheeseen saapui ensinmäinen chow chow vuonna 1997. Tämä chowi herra oli kotoisin Hedera's:n kennelistä ja  vei silloin seitsemän vuotiaan Kristan chowien maailmaan. Tämän samaisen chowi herran ja sen entisen omistajan kautta Krista vierailikin jo vuonna 1999 PCC:n(?) järjestämässä erikoisnäyttelyssä Lempäälässä.
Hedera's Tattoo World alias PösöVuonna 2009 Krista kirjoitti ylioppilaaksi ja samana vuonna Pösö nukkui pois 13-vuoden iässä. Tästä alkoi Kristan elämässä chowiton jakso, tosin se kesti vain vuoden. Krista osti avomiehensä kanssa Virosta ensinmäisen yhteisen koiransa  punaisen  chow chow neidin. Puoli vuotta kului Papu neidin kanssa vauhdikkaasti ja myös vastoin käymisiä kohdattiin. Maaliskuussa Tampereelle muuttikin Papun seuraksi musta chowi tyttö Hualing-kennelista. Ja tällä laumalla ollaankin menty jo neljä vuotta.
Wanted Soul Dianna My Love alias Papu
Hualing Oriental Desire alias PipaKrista touhuilee koirien kanssa lenkkeilyä, näyttelyitä ja ovatpa Pipa ja Papu purjehtineetkin - Näsijärvellä pariinkin kertaan. 
PCC:n tapaamisissa Krista käväisikin ensinmäisen kerran vuonna 2010 ja sen jälkeen onkin Pyynikillä lenkkeilty joka syksy munkkien merkeissä. Vuosi 2014 toi Kristan PCC.n sihteeriksi... 
Krista haluaa omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että yli  kaksikymmentä vuotiaan PCC:n toiminta jatkuu vähintään entisellään, toivottavasti parempanakin ja kahdenkymmennen vuoden päästä voisi juhlia 40-vuotiasta PCC:tä ;D

Purjehtimaan lähdössä


Kaksin aina kaunihimpi
PS. Muistakaapa tulla Tallipihalle 15.2 klo.15!

1 kommentti:

  1. Pipa näkyy olevan meitin Mahdin veljentytär :)
    T. Päivi

    VastaaPoista